Over ons

Promint Projectmanagement is een internationaal opererend advies- en managementbureau op het gebied van subsidies. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen en het opstellen van (Europese) subsidieaanvragen voor overheden, non-profit instellingen én bedrijfsleven.

Promint is sinds 1998 actief en heeft veel (internationale) ervaring. Door onze ervaring zijn wij getraind in het benoemen en formuleren van kansrijke projectideeën die (Europees) aanspreken. Dergelijke projecten hebben een grotere kans op een toekenning van een (Europese) subsidie. Onze ervaring kunnen wij ook goed gebruiken voor ontwikkelen en verzorgen van op maat gemaakte workshops en trainingen en het opstellen subsidieprogramma’s voor overheden.

Op deze website wordt een indruk gegeven hoe wij werken, wat onze  kernactiviteiten zijn en wat voor soort projecten  en aanvragen wij de laatste jaren hebben gerealiseerd. Daarnaast vindt u praktische informatie over Promint Projectmanagement. U kunt ook onze brochure downloaden om meer te lezen over onze kennis en ervaring. Heeft u vragen, laat het ons weten en wij maken graag een afspraak met u!

Samenwerking

Promint werkt veel samen met andere adviesbureaus en vormt allianties om in te kunnen spelen op innovaties en trends in verschillende sectoren.

Met Adviesbureau Wim van Hooff vormt ons bureau al jaren een sterk team als het gaat om (Europese) subsidieaanvragen. Op basis van ons jarenlange advieswerk en werkervaring bij overheden, instellingen en bedrijven, kunnen wij ons goed verplaatsen in de omstandigheden van opdrachtgevers. Daarnaast zorgt de wijde range aan scholing en werkkringen er voor dat we op een breed terrein van maatschappelijke en economische onderwerpen over voldoende basiskennis beschikken om ons snel in relevante thema’s voor subsidieaanvragen te kunnen verdiepen.

Tot op heden zijn met veel succes aanvragen ingediend voor o.a. verschillende Europese Interreg programma’s (zoals Grensregio  Vlaanderen-Nederland, 2 Zeeën en Noord-West Europa), het Nederlandse Operationele programma voor Regionale Ontwikkeling (met name OP-Zuid) en het  Leaderprogramma. Verder hebben wij  ervaring met o.a. Urbact-, Life-, POP3- en UIA-aanvragen en met Nationale en Provinciale subsidieprogramma aanvragen.


Brochure

Voor de huidige Europese programmaperiode 2021-2027 hebben we een nieuwe folder gemaakt. Naast onze visie, aanpak en diensten en leggen wij uit welk rol wij kunnen spelen bij het voorbereiden en opstellen van EU-subsidies. Deze folder kunt u hier downloaden.

In de folder ‘Werken met EU-subsidies’ beschrijven wij ons aanbod van cursussen en workshops. Ook kunnen wij (op maat gemaakte) incompany workshops en cursussen organiseren. Op deze pagina is uitgebreide informatie over het aanbod opgenomen.