Over ons

Promint Projectmanagement is een internationaal opererend advies- en managementbureau op het gebied van subsidies. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen en het opstellen van (Europese) subsidieaanvragen voor overheden, non-profit instellingen én bedrijfsleven.

Promint is sinds 1998 actief en heeft veel (internationale) ervaring. Door onze ervaring zijn wij getraind in het benoemen en formuleren van kansrijke projectideeën die (Europees) aanspreken. Dergelijke projecten hebben een grotere kans op een toekenning van een (Europese) subsidie. Onze ervaring kunnen wij ook goed gebruiken voor ontwikkelen en verzorgen van op maat gemaakte workshops en trainingen en het opstellen subsidieprogramma’s voor overheden.

Op deze website wordt een indruk gegeven hoe wij werken, wat onze  kernactiviteiten zijn en wat voor soort projecten  en aanvragen wij de laatste jaren hebben gerealiseerd. Daarnaast vindt u praktische informatie over Promint Projectmanagement. U kunt ook onze brochure downloaden om meer te lezen over onze kennis en ervaring. Heeft u vragen, laat het ons weten en wij maken graag een afspraak met u!

Samenwerking

Promint werkt veel samen met andere adviesbureaus en vormt allianties om in te kunnen spelen op innovaties en trends in verschillende sectoren.

Met Adviesbureau Wim van Hooff vormt ons bureau al jaren een sterk team als het gaat om (Europese) subsidieaanvragen. Op basis van ons jarenlange advieswerk en werkervaring bij overheden, instellingen en bedrijven, kunnen wij ons goed verplaatsen in de omstandigheden van opdrachtgevers. Daarnaast zorgt de wijde range aan scholing en werkkringen er voor dat we op een breed terrein van maatschappelijke en economische onderwerpen over voldoende basiskennis beschikken om ons snel in relevante thema’s voor subsidieaanvragen te kunnen verdiepen.

Tot op heden zijn met veel succes aanvragen ingediend voor o.a. verschillende Europese Interreg programma’s (zoals Grensregio  Vlaanderen-Nederland, 2 Zeeën en Noord-West Europa), het Nederlandse Operationele programma voor Regionale Ontwikkeling (met name OP-Zuid) en het  Leaderprogramma. Verder hebben wij  ervaring met o.a. Urbact-, Life-, POP3- en UIA-aanvragen en met Nationale en Provinciale subsidieprogramma aanvragen.


Brochure

Voor de Europese programmaperiode 2014-2020 hebben wij gezamenlijk een brochure  uitgebracht waarin onze visie, aanpak en ervaring met enkele projecten is toegelicht. Download hier de brochure

Voor de aankomende Europese subsidieperiode 2021-2028 hebben we een nieuwe folder gemaakt. Naast visie en aanpak, geven we daarin ook aan dat we in 2020 van start gaan met een aantal cursussen en masterclasses op het gebied van Europese subsidiewerving. Deze folder kunt u hier downloaden.


Partners Plu(s)

Vanaf 1 januari 2005 zijn op hetzelfde adres in Breda vier adviesbureaus actief. Zij zijn, ieder met een eigen specialiteit, zelfstandig actief. Het voordeel is dat de kennis gedeeld wordt. Projecten worden soms gezamenlijk uitgevoerd, soms gelden de collega’s vooral als klankbord. Voldoende PLU(s) punten voor iedereen. Partners zijn:

NL RNT

NL RNT staat voor natuur, landschap, recreatie en toerisme, de werkvelden waarbinnen zij actief en deskundig zijn. NL RNT is een associatie. De associatie wordt gevormd door Wim van Hooff en Theo de Bruin. www.nlrnt.nl

Projectbureau Vrolijks

Projectbureau Vrolijks is een kleinschalig adviesbureau voor ontwikkelingen in toerisme en recreatie. In de afgelopen jaren is er een specialisatie op het gebied van watersport ontwikkeld. www.vrolijks.nl

Versteegen Support & Promotions

Versteegen Support & Promotions is een klein gespecialiseerd bureau dat sinds 1995 actief is en zijn sporen heeft verdiend in het aanjagen en coördineren van projecten en samenwerkingsverbanden uit de toeristische sector en horecabranche. www.versteegensupport.nl