Cursusaanbod

In 2021 start de nieuwe Europese subsidieprogramma periode die loopt tot eind 2027. Er is dan weer volop geld beschikbaar voor de co-financiering van goede projecten. De inhoud van en budgetten voor de verschillende subsidieprogramma’s liggen nog niet definitief vast maar er is al veel bekend.  In de folder ‘Werken met EU-subsidies’ beschrijven wij ons aanbod van cursussen en workshops. Ook kunnen wij (op maat gemaakte) incompany workshops en cursussen organiseren. Op deze pagina is uitgebreide informatie over het aanbod opgenomen.

Cursus

Workshops

Data

De cursussen en workshops worden regelmatig georganiseerd. De data voor de open inschrijvingen zijn telefonisch (06 51567 415)  en per e-mail (info@promint.nl) op te vragen.

Ervaren trainers

De workshop- en cursusleiders zijn Wim van Hooff en Wiljan van Laarhoven. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en managen van EU-aanvragen en -projecten en kennen alle kansen en valkuilen bij het maken van subsidiekeuzes en het opstellen van een aanvraag. Wij zullen onze ervaring en kennis delen met de deelnemers in de workshops en cursussen. De afgelopen jaren hebben wij ook ervaring opgedaan in het geven van Masterclasses over EU-subsidieprogramma’s.